Celebrul psihoterapeut și autor, JON CARLSON, vine în România!


16-17 mai 2015, între orele 10:00 și 17:00, în București, INSTITUTUL DE PSIHOLOGIE ȘI PSIHOTERAPIE ADLERIANĂ (IPPA) organizează un eveniment inedit cu participarea cunoscutului psihoterapeut și autor american Jon Carlson, ale cărui cărți au fost traduse și în limba română.

Jon Carlson este autorul a peste 60 de cărțidespre psihoterapiei, terapia de familie, îmbunătățirea relației de cuplu, consultații, singuratate și psihologie Adleriană. Una dintre cele mai cunoscute cărți este „Mumia de la masa din sufragerie”. De asemenea a produs peste 300 de programe video prezentând pe cei mai prolifici promotori ai psihologiei și teoriile acestora. Aceste materiale video au scopul de a educa generațiile viitoare de practicieni. Este Diplomat în Psihologie Adleriană și de curând a primit un premiu pentru întrega activitate în domeniul psihoterapiei din partea mai multor asociații inclusiv din partea Societății Nord Americane de Psihologie Adleriană (NASAP) și Asociația Americană de Consiliere.

Workshopul va oferi un exemplu video şi demonstraţii de consiliere individuală şi de cuplu ale unui maestru psihoterapeut.
Detalii și înscrieri la:

ANDA PACURAR
Tel : 0723 631 322

E-mail : anda@psihocenter.ro

Site: http://www.ippa-hhm.ro

https://www.facebook.com/events/1527774894146507/