Workshop dublu tematic la Brașov: Nevroza dintr-o perspectivă individuală / Cuplul în conflict


Workshop dublu tematic la Brașov: Nevroza dintr-o perspectivă individuală / Cuplul în conflict

Centrul Internaţional pentru Resurse şi Formare ALFRED ADLER

Vă invită să participaţi la un workshop care abordează două teme:

  • Nevroza dintr-o perspectivă individuală

și

  • Cuplul în conflict

Invitata specială este ZIVIT ABRAMSON, M. A., Ph.D.
Psiholog, psihoterapeut şi supervizor în terapia de cuplu şi familie, şi, de asemenea în terapia sexualităţii. Este formator în cadrul şcolii adleriene de vară (www.icassi.net) şi autoare a numeroase articole şi cărţi.

Zivit este maestru în prezentarea diferitelor subiecte din domeniul psihologiei individuale, cum ar fi: Cuplurile în conflict, Nevroză dintr-o perspectivă individuală, Egalitatea socială, Terapia sexualităţii şi Teoria adleriană. Ea este şi unul dintre cei mai apreciaţi şi căutaţi terapeuţi şi supervizori din Israel, fiind cunoscută pentru profunzimea înţelegerii stilului de viaţă şi intensitatea intervenţiei.

Workshopul se adresează atât psihologilor, psihoterapeuţilor şi studenţilor, cât şi tuturor celor care doresc să experimenteze sau să asiste la modalităţi tipice adleriene de înţelegere a dificultăţilor din cuplu şi să înţeleagă modul în care facem alegerile în confruntările cu viaţa.

Acest workshop îşi propune să ofere:

  • o schemă clară, structurata a componentelor unei “nevroze”, din perspectiva adleriană. În concepţia lui Adler, o persoană nevrotică se retrage de la realizarea sarcinilor de viaţă, pentru a evita pierderea respectului de sine, ca urmare a ceea ce individul interpretează ca eşec. Această ameninţare se bazează pe o combinaţie dialectică de sentimente de inferioritate şi străduinţă spre superioritate.
  • oportunitatea de a descoperi “contractul” ascuns care guvernează viaţa în comun a soţilor, pe care să îl re-examineze şi să înţeleagă modul în care s-a format atunci când s-au ales unul pe altul, şi să descopere ceea ce şi-ar dori să se schimbe şi cum să facă acest lucru.

Program:

1. Nevroză dintr-o perspectivă individuală

  • Vineri, 13.05.2016, între orele 10.00-14.00
  • Sâmbătă 14.05.2016, între orele 10.00-14.00

2. Cuplul în conflict

  • Vineri, 13.05.2016, între orele 16.00-20.00
  • Sâmbătă 14.05.2016, între orele 16.00-20.00

Evenimentul este în curs de acreditare la COPSI şi va primi credite pentru formare profesională continua.

Locaţia: Hotel Kolping, Strada Petofi Sandor, nr.27, Braşov, 500127

Cost (taxa poate fi achitată în numerar sau în contul ING: RO48INGB0000999903422401, Beneficiar: Asociaţia Centrul Internaţional pentru Resurse şi Formare Alfred Adler):

200 ron/workshop şi 350 ron pentru ambele evenimente.

Pentru plata integrală până la data de 26 aprilie, se acordă o reducere de 10 % pentru costul unui workshop (cost/workshop: 180 ron) şi 15 % la costul ambelor workshopuri (cost total: 300 ron).

Înscrieri şi informaţii:

  • Adina Voinea, email: adinavoinea@alfredadler.ro, tel: 0722469242
  • Andi Beldianu, email: andibeldianu@alfredadler.ro, tel. 0722767841

***Pentru a cunoaşte opţiunile de cazare şi variantele de preţ disponibile, contactaţi una din cele 2 persoane de contact. Cazarea se va face în regim individual, pe baza unei rezervări prealabile dar cu un cod de eveniment care va asigura o reducere de preţ.