Fundația Nane


Proiectul Nane s-a nascut din dorinta unei mame de a gasi solutii viabile si eficiente pentru recuperarea medicala si rezolvarea problemelor de incluziune sociala ale copilului sau si implicit, pentru sustinerea cat mai multor familii care au copii cu dizabilitati.

Obiectivele Fundatiei:

  1. Imbunatatirea calitatii vietii copiilor cu dizabilitati
  2.  Acordarea asistentei pentru familiile copiilor cu dizabilitati
  3.  Sensibilizarea comunitatii cu privire la necesitatile copiilor
  4. Construirea de asezaminte de recuperare si recreere.

Directiile Prioritare de Actiune ale Fundatiei se concretizeaza in Proiecte si Activitati grupate in Programe de actiune desfasurate pe termen mediu si lung:

* Programe de recuperare prin terapii conventionale si complementare (terapie prin arta dramatica, dans, muzica, pictura, jocuri de creativitate, sport, etc)

* Programe de socializare a copiilor cu dizabilitati

* Programe de recreere si dezvoltare a aptitudinilor pentru viata

* Programe de integrare a copiilor cu dizabilitati in comunitate

* Programe de asistenta, consiliere si sprijin pentru familiile copiilor cu dizabilitati

* Programe de solidarizare a comunitatii cu problemele copiilor cu dizabilitati

 

Miniclubul

La inceput a fost doar o idee, care a vrut sa anticipeze putin realizarea Proiectului central al fundatiei, care s-a concretizat mai tarziu intr-un spatiu de joaca, recreere, odihna si recuperare pentru copii cu cerinte speciale intre 2 si 6 ani.

A primit apoi si un nume potrivit: Miniclubul pentru copii speciali “Prietenii lui Nane”.

Treptat, Miniclubul a prins culoare si forma. Au aparut apoi si oamenii cei mai potriviti care sa insufleteasca miniclubul si sa il pregateasca pentru cei mici. Apoi au inceput sa apara si cei mici, locatarii acestui loc de poveste.

Luni, 7 martie 2011 s-a deschis oficial MiniClubul pentru copii speciali “Prietenii lui Nane”!acesta se adreseaza copiilor cu cerinte speciale cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani si a facut arpoape 3 ani.

Programul de functionare este de luni pana vineri intre orele 08.00 – 18.00 si include programe de terapie si recuperare, masa, odihna si recreere.

Prin intermediul personalului calificat, Miniclubul ofera tehnici si terapii de recuperare in Kinetoterapie, Logopedie, Psihologie si Psihopedagogie, terapia ABA,combinate cu tehnici si jocuri de dezvoltare a creativitatii, abilitatilor pentru viata, terapie ocupationala, recuperare prin ar ta, joc, muzica.

Fundatia NANE pentru copii cu dizabilitati.

  • Registru: 51/10.05.2010; CIF 27084283
  • IBAN: RO50BPOS72007055448RON02
  • RO12BPOS72007055448EUR01,
  • Bancpost Pipera

Pentru a rezerva un loc pentru copilul dumneavoastra sau pentru informatii detaliate referitor la programa de lucru cu copiii, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 021.314.0030. sau Presedintele fundatiei . Florica Cakmak: 0728 347 438.

Deasemenea ne puteti contacta si prin email: office@fundatianane.ro