Cum să câștigăm de partea noastră copiii și adolescenții, acasă și la școală


TITLU: Cum să câștigăm de partea noastră copiii și adolescenții, acasă și la școală. cum sa castigam de partea noastra copii si adolescentii  acasa si la scoala - francis x. walton

Manual pentru parinti, profesori si consilieri

Autor(i): Francis X. Walton

Traducere: Ramona Covrig

Editura: Editura IPPA

Anul aparitiei: 2012

ISBN: 978-606-92430-4-6

Această carte a fost scrisă cu scopul de a alerta adulţii cu privire la metodele de educare şi conducere ce ridică obstacole în calea cooperării cu copiii şi adolescenţii, şi de a prezenta principii specifice de conducere şi tehnici ce s-au dovedit eficiente în relaţia cu aceştia, atât acasă cât şi la şcoală.

Scopul nu este doar acela de a contribui la crearea şi întărirea cooperării cu copiii şi adolescenţii, ci şi de a stimula creşterea numărului de case şi şcoli care, prin utilizarea principiilor şi tehnicilor conforme societăţilor democratice, vor pregăti tineri care să îşi ocupe locul într-o societate dedicată recunoaşterii demnităţii şi valorii fiecărui individ.

Dr. Francis X. Walton este psiholog cu practică privată în Columbia , South Carolina de mai bine de 40 de ani și susține frecvent cursuri și conferințe în America de Nord și în Europa. Este fondator al Adlerian Child Care Centers, a deținut funcția de președinte al North American Societyof Adlerian Psychology, și este membru al facultății Intenational Adlerian Summer Institute (ICASSI) din 1976. Winning Teenagers over in home and school, și Winning children over (cu R.L. Powers), ambele apărute acum în traducere la Editura IPPA, au fost publicate în 13 limbi.

 

  • Toate drepturile asupra textelor, fotografiilor, distribuției și comercializării acestor titluri revin exclusiv editurilor și/sau celor ce au achizitionat drepturile de autor pentru România .