Este timpul pentru o căsnicie mai bună


TITLU: ESTE TIMPUL PENTRU O CĂSNICIE MAI BUNĂJon Carlson, Don Dinkmeyer ESTE TIMPUL PENTRU O CASNICIE  MAI BUNA

Autor(i): Jon Carlson, Don Dinkmeyer

Traducere: Ramona Covrig

Editura: Editura IPPA

Anul aparitiei: 2015

ISBN: 978-606-92430-91

Această carte oferă cuplurilor ajutor sistematic şi practic pentru înţelegerea căsniciei şi pentru dezvoltarea abilităţilor necesare construirii unei căsnicii eficiente, satisfăcătoare şi de durată.
   • Încurajare reciprocă
   • Comunicare eficientă
   • Egalitate în relaţie
   • Înţelegerea relaţiei
   • Alegeri mai bune
   • Rezolvarea conflictelor
   Este destinată cuplurilor care vor să-şi îmbogăţească relaţia sau celor care intenţionează să se căsătorească. Psihoterapeuţii de cuplu vor descoperi o resursă valoroasă.

   “Căsniciile fericite nu sunt rezultatul întâmplării.”

Jon Carlson Ph. D. este autorul a peste 60 de cărţi despre psihoterapiei, terapia de familie, îmbunătățirea relației de cuplu, consultații, singurătate și psihologie Adleriană. Una dintre cele mai cunoscute cărți este „Mumia de la masa din sufragerie”. De asemenea a produs peste 300 de programe video prezentând pe cei mai prolifici promotori ai psihologiei și teoriile acestora. Aceste materiale video au scopul de a educa generațiile viitoare de practicieni. Este Diplomat în Psihologie Adleriană și de curând a primit un premiu pentru întrega activitate în domeniul psihoterapiei din partea mai multor asociații inclusiv din partea Societății Nord Americane de Psihologie Adleriană (NASAP) și Asociația Americană de Consiliere.

  • Toate drepturile asupra textelor, fotografiilor, distribuției și comercializării acestor titluri revin exclusiv editurilor și/sau celor ce au achizitionat drepturile de autor pentru România .