Cunoasteti-l pe Stevie


TITLUCunoasteti-l pe Stevie Microsoft Word - 2013.10.28_Coperta_v1.1.doc

Autor(i): Paul R. Rasmussen

Traducere: Ramona Andrei

Editura: CIRFAA

Anul aparitiei: 2013

Această carte este despre copii şi a avea grijă de ei. A fost concepută pentru a ajuta părinţii să înţeleagă experienţele, comportamentele şi intenţiile copiilor lor. Scopul acestei cărţi este de a ajuta părinţii să-şi crească copiii într-un mediu iubitor şi încurajator şi de a produce adulţi care sunt membri buni şi cooperanţi ai unei societăţi civile; o societate care e bazată pe responsabilitate individuală şi grijă şi compasiune universală.

Veţi găsi în „Cunoaşteţi-l pe Stevie” un îndrumar scris cu multă înțelepciune și cu mult umor, pentru acei părinți care… nu cred că știu tot, pentru acei părinți care cred că a avea un copil bun, înseamnă a avea un copil responsabil și asumat.

*Dr. Paul R. Rasmussen este psiholog clinician și psihoterapeut în practică privată. A predat la Adler School of Professional Psychology din Chicago, unde a condus Centrul Adler pentru Ghidarea Copilului. Este Diplomat al Psihologiei Adleriene din 2006.

Este unul din co-editorii rubricii de Strategii Psihologice pentru Jurnalul Psihologiei Individuale și este membru al consiliului director și instructor la ICASSI (www.icassi.net), unde predă din 2007. A susţinut numeroase workshopuri naţionale şi internaţionale şi a scris mai multe articole pe diverse teme din domeniul psihologiei clinice, psihoterapiei și parenting-ului.

  • Toate drepturile asupra textelor, fotografiilor, distribuției și comercializării acestor titluri revin exclusiv editurilor și/sau celor ce au achizitionat drepturile de autor pentru România .