Familii stresate și emoții puternice


TITLU: FAMILII STRESATE ȘI EMOȚII PUTERNICE Microsoft Word - 2013.10.28_Coperta FSEP_v1.1.doc

Autor(i): Paul R. Rasmussen

Traducere: Ramona Andrei

Editura: CIRFAA

Anul aparitiei: 2013

Această carte oferă o înțelegere aprofundată a scopurilor comportamentelor nesănătoase din familie, a interpretărilor psihologice aliniate cu viziunea adleriană şi a modalităților eficiente de intervenție. Emoțiile puternice sunt cele care ne mișcă dar ne și dezechilibrează. Veți găsi în cartea lui Rasmussen o abordare clinică holistă a mecanismelor de protecție care compensează forța emoțiilor și care oferă o perspectivă explicită asupra mecanismelor de reacție şi de intervenție, atât pentru părinți cât și pentru specialiști. Veți înțelege ce” spun” de fapt copiii atunci când nu spun nimic sau spun prea mult, sau se victimizează, care este nevoia profundă și cum puteți ajuta acești copii să dezvolte mecanisme de adaptare sănătoase.

*Dr. Paul R. Rasmussen este psiholog clinician și psihoterapeut în practică privată. A predat la Adler School of Professional Psychology din Chicago, unde a condus Centrul Adler pentru Ghidarea Copilului. Este Diplomat al Psihologiei Adleriene din 2006. Este unul din co-editorii rubricii de Strategii Psihologice pentru Jurnalul Psihologiei Individuale și este membru al consiliului director și instructor la ICASSI (www.icassi.net), unde predă din 2007. A susţinut numeroase workshopuri naţionale şi internaţionale şi a scris mai multe articole pe diverse teme din domeniul psihologiei clinice, psihoterapiei și parenting-ului.

  • Toate drepturile asupra textelor, fotografiilor, distribuției și comercializării acestor titluri revin exclusiv editurilor și/sau celor ce au achizitionat drepturile de autor pentru România .