Workskop ,,Traumă, pierdere și suferință – o perspectivă adleriană”, cu Anthea Millar, MA, MBACP, UKRC, Dip.IIP


INSTITUTUL DE PSIHOLOGIE SI PSIHOTERAPIE ADLERIANA (IPPA) organizează, în București, pe 25 și 26 aprilie 2015,un workshop despre traumă, pierdere și suferință susținut de specialistul britanic, Anthea Millar.
Anthea Millar este psihoterapeut adlerian în Marea Britanie, trainer în psihoterapie și supervizor, cu experiență de peste 30 de ani.

“Suferința este o reacție naturală față de pierdere ce apare atunci când pierdem o formă de atașament. Deși adesea este un proces dificil, suferința normală ne dă puterea să ne adaptăm prin formarea unei noi relații cu pierderea, întărind legăturile, uneori intervenția terapeutică nefiind necesară. Totuși, în cazul suferinței complexe poate să se ciocnească de modele ale stilului vieții, copleșindu-ne și afectându-ne modul de conectare, căutând controlul și sensul vieții”, Anthea Millar.

Interesul expertului britanic față de subiect a început încă din 1973 când profesa ca logoterapeut, specializat în trauma neurologică. Recent Anthea Millar a publicat articolul „Trauma și Terapia: O perspectivă Adleriană (JIP)”. Pe această temă a susținut traininguri în Marea Britanie, Olanda, SUA, Lituania, Grecia, Israel.

Timp de două zile Anthea Millar își propune să dezvolte un proces de grup interactiv, informal, cu scurte prelegeri, exerciții experiențiale și demonstrații practice.
Va prezenta un mod de a conduce psihoterapia traumei bazat pe cercetările bio-psiho-sociale recente și susținut de principiile de lucru adleriene.

Detalii la:

ANDA PACURAR
Tel : 0723 631 322

E-mail : anda@psihocenter.ro

Site: http://www.ippa-hhm.ro

https://www.facebook.com/events/426382260844795/